Designikon får nytt liv hos &Tradition - Se de utsøkte lanseringene her!

9. mai 2022
Designikon får nytt liv hos &Tradition - Se de utsøkte lanseringene her!
I 2022 hadde &Tradition den ære av å kunne markere Arne Jacobsens 120-årsjubileum med en relansering av det ikoniske AJ7 Bellevue Gulvlampe i to vidunderlige varianter. Bellevue-designet var det første Arne Jacobsen tegnet tilbake i 1929, og signaliserte begynnelsen på dansk minimalisme. I tilblivelsen av Bellevue-lampen ble Jacobsen inspirert av Bauhaus-stilen, som gjorde at han fokuserte på å kombinere funksjonalitet og form – hvor kun farge og materiale har endret seg gjennom årene. I dag kan Bellevue beskrives som et designikon som har satt sitt preg på dansk designhistorie i en slik grad at det fortsatt er et av de mest foretrukne designene i de fleste hjem.  

Bellevue Anniversary Edition


Den danske arkitekten og designeren startet hver designprosess med det funksjonelle formålet, som senere resulterte i forenklet design med en naturlig skjønnhet, som også skinner igjennom i de nye variantene. Akkurat som det originale Bellevue-designet er disse nye spesialutgavene preget av grasiøse, rene linjer og tidløshet som aldri går av moten, og deres gjennomtrengende eleganse og enkelhet passer til enhver innredningsstil.  

I Anniversary-utgaven kommer Bellevue AJ7-gulvlampen i en nydelig Stone Grey-farge med bronserte messingdetaljer og i en vakker hvit farge med bronserte messingdetaljer. Begge versjonene hyller originalen med den karakteristiske slanke, fleksible svanehalsen og skulpturelle figuren, som gjenspeiler Jacobsens renhet og sans for proporsjoner, som han sverget til som et designfundament. Det minimalistiske designet kombinert med de nye fargene, gir lampene et moderne og eksklusivt utseende som enkelt kan overføres til enhver type interiørdesign. Pynt hjemmet ditt med et unikt stykke dansk designhistorie med disse nye og eksklusive tilføyelsene til Bellevue-serien, og få en funksjonell lyskilde samt et estetisk element inn i innredningen din, som garantert vil skape beundring blant gjestene og glede for deg og din familie.

Se begge Bellevue Anniversary Editions her