LE KLINT lanserer ett nytt spennende design - Les om Bee Hive-bordlampen her

30. mai 2022
LE KLINT lanserer ett nytt spennende design - Les om Bee Hive-bordlampen her
Hos Lampemesteren kan vi merke at sommeren er på vei – solen skinner over hele landet, dagene blir lengre og biene pollinerer blomstene. Denne lunefulle sommerstemningen har også etter hvert truffet det danske designselskapet LE KLINT, som i samarbeid med designduoen Harrit-Sørensen har laget den sommerlige Bee Hive-bordlampen.

LE KLINT er et tradisjonsrikt selskap som holder seg til verdiene om eksepsjonelt kunsthåndverk, estetikk og kvalitet. Det er med disse prinsippene i bakhodet at de i løpet av årene har produsert den ene klassikeren etter den andre, hvor de har blitt spesielt kjent for sin ikoniske kryssplisserte lampeskjerm, som siden har gjort LE KLINT-lamper til fast inventar i hjem over hele kloden.

I 2022 har Harrit-Sørensen kombinert moderne design med LE KLINTs klassiske doble plissé, og laget en unik lampe som kan plasseres i alle slags innredningsstiler. Bee Hive er inspirert av de tradisjonelle japanske lampene og klarer å skape en naturlig ro i sine omgivelser. Bordlampen består av en klassisk klinkkledd eikeramme, inspirert av bikuber, som navnet også stammer fra, og en håndfoldet plissert papirskjerm, som sammen gir lampen et minimalistisk og raffinert uttrykk som tilfører en uanstrengt enkelhet og eleganse til enhver boliginnredning.

Denne unike lampen kombinerer japansk forfinelse og dansk designtradisjon i et eminent og tidløst formspråk som kan plasseres alle steder, der ved siden av sengen, i vinduskarmen eller i den koselige lesekroken bare er noen av de mest opplagte plasseringene. Uansett hvor du bruker den, er du garantert en estetisk belysningskilde som vakkert komplementerer den øvrige innredningen. I tillegg sprer den sitt organiske, myke og blendfrie lys fra alle fire sider – og fra den innebygde diffusoren fordeles lyset oppover perfekt i rommet.

I tillegg kommer den formidable bordlampen i to forskjellige størrelser, slik at du fritt kan velge hvilken modell som passer best til ditt behov. Du kan også med fordel plassere de to størrelsene sammen for å skape et unikt og personlig designuttrykk i din innredning, som rett og slett utstråler varme og hygge.

Se begge de nye Bee Hive-bordlampene her