Ballroom - Moderne design i ny, klassisk fargekombinasjon!

28. mars 2022
Ballroom - Moderne design i ny, klassisk fargekombinasjon!
Designer og medgründer av Design By Us, Rasmus Larsson, utvikler design ”i den gode smaks tjeneste”, og etter å ha blitt anerkjent av The Times Magazine som blant de ti mest suksessrike designfirmaene i verden, må det sies at han har truffet blink.

Design By Us ble grunnlagt tilbake i 1999, som en stor lekeplass for fantasifulle og utradisjonelle tilnærminger for belysning og innredning, hvor spesielt humor og nysgjerrighet var, og fortsatt er, på agendaen. Etter Ramus Larssons syn kjøper man ikke bare lampene hans fordi man mangler en lyskilde, men fordi man har en interesse for designet. Derfor skal det sies at lamper fra Design By Us både fungerer som praktiske lyskilder og dekorative kunstverk i innredningen.

Ballroom Design By UsDesign By Us er kjent for å ikke være redd for farger, noe som tydelig skinner gjennom med deres populære og elskede Ballroom-serie, hvor de utfordrer og leker med definisjonen av et felles design. Ballroom består av en rekke originale og estetiske design, som er produsert i det nydeligste munnblåste og håndmalte glass, tilgjengelig i en rekke vakre farger.

Karakteristisk for denne serien er dens unike former og minimalistiske utseende, som ikke fyller mye i selve rommet, men til gjengjeld fyller mye i uttrykket. Ballroom-lampenes enkle, runde former og utsøkte farger gir et ekstremt behagelig og flott lys i rommet, slik at lampene både fungerer som lyskilder og blikkfang i rommet.

Ny, lekker tilføyelse til Ballroom-serienDesign By Us har tilføyet en ny, dekorativ farge til Ballroom-serien kalt White Snow, og som navnet tilsier kommer det klassiske designet i en moderne og flott hvit farge. I stil med de andre Ballroom-lampene, er også denne utgaven munnblåst med en håndmalt detalj i en vakker gullfarge i sin avskårne kant.

White Snow sprer et behagelig og vakkert lys gjennom det hvite opalglasset, som støttes av den elegante gullfargede rammen, som gir lampen et eksklusivt, moderne og tidløst uttrykk som kan integreres i både tradisjonelle og moderne innredningsstiler. Dette lekre designet finnes som pendel, bordlampe, taklampe, gulvlampe og vegglampe i to størrelser, så du vil garantert finne akkurat den lampen som dekker dine belysningsbehov. Du kan også med fordel kombinere flere av de flotte lampene for å skape et mer unikt og gjennomgående uttrykk i innredningen din.

Se alle de nye White Snow Ballroom-lampene her