Asteria fra UMAGE i hele TO nye, flotte farger!

2. mars 2022
Asteria fra UMAGE i hele TO nye, flotte farger!
”Født i kryssfeltet mellom design, teknologi og håndverk – slik beskriver UMAGEs grunnlegger og kreative sjefutvikler, Søren Ravn Christensen, tilblivelsen av det klassiske Asteria-designet. Som navnet tilsier, streber UMAGE seg hver eneste dag på å gjøre sitt absolutt beste i forsøket på å kombinere estetikk, enkelhet og funksjonalitet med utsøkt håndverk og et fokus på miljøvennlige løsninger. I 2008 ble UMAGE etablert, i håp om å skape et bærekraftig konsept med design av høy kvalitet og fleksibilitet, og siden den gang har selskapet vært i konstant utvikling og vekst, slik at de i dag er representert i over 1500 butikker i mer enn 50 land verden over.

!Asteria!I selskap med UMAGEs mest populære lamper finner man Asteria-serien, som man kan få i mange forskjellige utgaver, alt fra bord- eller gulvlamper til taklamper og pendler i flere størrelser og farger, som gir deg et bredt utvalg av unik belysnings- og innredningsmuligheter. Her kan man, for å få et mer personlig, unikt og fullført uttrykk i innredningen, med fordel plassere flere av lampene i serien sammen.

Lampene har et minimalistisk design med rene linjer, som kulminerer i en vakker, tynn sirkulær form, som er tilgjengelig i et bredt utvalg av vakre farger, alle med pene messing- eller metalldetaljer som gir dem et elegant og moderne utseende, som gjør dem enormt dekorative både når de er på og av. Felles for alle lampene i serien er at de har et spesialdesignet LED-panel, som sprer et elegant, behagelig og blendfritt lys, som klarer å sette en koselig stemning i omgivelsene dine. Med en levetid på 25.000 timer, er lampene også en slitesterk og energieffektiv løsning som du kan ha i innredningen i mange år.

Velkjent design i nye, flotte fargerDe eksisterende fargene i Asteria-serien gir lampene et tidløst og stilrent uttrykk som aldri vil gå av moten, og her bidrar de nye fargene uten tvil til det samme uttrykket. De har lansert to helt nye, skarpe farger, henholdsvis Mist og Olive, som hver bidrar til det kunstneriske og skandinaviske uttrykket som lampene utstråler. I kombinasjon med det enkle og estetiske designet fungerer de nye støvete fargene spesielt godt i de moderne og minimalistiske innredningsstilene. Her kan du plassere både de eksisterende og de nye, lekre fargene alle steder – ved siden av sofagruppen eller sengen, på skrivebordet eller i det koselige lesehjørnet – det er kun fantasien som setter grenser for dette tidløse designet som er elsket over hele verden.

Se den komplette Asteria-serien fra UMAGE her