Nyhet fra UMAGE – Se den flotte tilføyelsen til Asteria-serien her!

24. januar 2022
Nyhet fra UMAGE – Se den flotte tilføyelsen til Asteria-serien her!
Når man leter etter den rette lampen, har man som regel en rekke ønsker – kanskje den skal kunne gi en koselig belysning, være bærekraftig og samtidig ha et estetisk uttrykk. Derfor er det så utrolig tilfredsstillende når man kommer over en lampeserie som Asteria, som sammenfatter alle disse elementene. Her klarer et merke som UMAGE å gjøre akkurat som navnet tilsier, nemlig sitt beste hver eneste dag, for å skape fenomenale design med en bærekraftig vinkling. UMAGES lamper er tidløse, funksjonelle, slitesterke og laget av materialer av ekstremt høy kvalitet, med ambisjon om at designene deres skal ha en lang levetid, slik at man kan skape en bærekraftig innredning. Kreativ utvikler hos UMAGE, Søren Ravn Christensen, har dermed klart med Asteria-serien å skape enestående og klassiske design, som finnes i ulike modeller, størrelser og farger, siste eksempel er Asteria Up Taklampe Medium.  

Asteria Up medium kombinerer funksjonalitet, estetikk og enkelhet med fantastisk flott håndverk, noe som skaper et stilrent og raffinert uttrykk til innredningen. Lampen består av en stålramme, som er tilgjengelig i ulike farger, med spesielt den matt svarte som skiller seg ut, da den skaper en fantastisk flott kontrast til den utsøkte messingdetaljen i toppen, samt til det perlemorshvite glasset. Denne konstruksjonen skaper både et elegant og dekorativt uttrykk, men også en jevn, myk og behagelig belysning som når alle hjørner. Man får imidlertid også et oppadgående lys gjennom toppanelet på lampen, som totalt sett skaper en stemningsfull og innbydende atmosfære. Her kan lampens LED-lys med fordel justeres via en spesialdesignet ekstern lysdimmer, som bidrar til å sette akkurat den rette stemningen.

Asteria Up har et minimalistisk og sofistikert design, som gjør at den også kan passe inn i alle typer innredninger som kaller på et vakkert håndverk og en god belysning. Her betyr den ydmyke størrelsen, på 43 cm i lengden og 17 cm i høyden, at den enkelt kan plasseres hvor som helst – på kontoret, i entreen eller på kjøkkenet, alene eller i uendelige kombinasjoner, med andre farger, størrelser og lamper fra Asteria-lampen, som gir flere unike innredningsmuligheter. I disse rommene kan den fungere som en vakker, funksjonell lyskilde, men også som et estetisk element, da den er svært dekorativ, både når den er på og av.

Opplev Asteria-lampene her!