Nå lander den innovative flygende skylampen i nye størrelser – se den nye Tense-pendelen fra New Works her!

10. desember 2021
Nå lander den innovative flygende skylampen i nye størrelser – se den nye Tense-pendelen fra New Works her!
Nå kommer den innovative pendelen fra New Works i en ny størrelse.

Københavnske New Works, som har tenkt utenfor lampeskjermen og vært innovative helt siden starten i 2015, kommer nå med sin unike Tense-pendel i en mindre størrelse.

Til nå har man kun fått Tense med en diameter på 900 og 1200 millimeter, og de store størrelsene har kanskje skremt noen fra å investere i den unike skylignende lampen – men nå finnes det også en Tense til de som ikke har plass til veldig store lamper.

Modellen er imidlertid den samme, og det unike uttrykket fra den sveitsiske designduoen Panter & Tourron er like oppmerksomhetsskapende som de større modellene.

Det vil si at lampen fortsatt er produsert i det innovative DuPont Tyvek-materialet – som har utseende og tekstur som papir, men som i virkeligheten er plastfiber. Det betyr en sterk og slitesterk lampe som i miljøvennlige resirkulerbare materialer, både pynter og gir deg en god magefølelse.

Designet er like elegant som de store modellene, og den tynne rammen gjør lampen lett og luftig, noe som understreker det skyaktige utseendet.

Se Tense fra New Works i Ø700 her!