PePo fra Made by Hand & Nina Bruun - Les mer om de nye glasspendlene her!

4. august 2022
PePo fra Made by Hand & Nina Bruun - Les mer om de nye glasspendlene her!
De enkle ordene ”Made by Hand” klinger i høy grad utsøkt kvalitet, unik form, enestående estetikk og eksepsjonelt håndverk. Det er derfor svært passende at det moderne, danske designmerket Made By Hand har valgt å ta nettopp dette navnet som en hyllest til det fine håndverket og undervurderte luksusen som kjennetegner sortimentet deres.

Made by Hans ble grunnlagt i 2014 med visjonen om å skape innovative og slitesterke design, produsert av lokale håndverkere i Danmark og i utlandet. Det danske selskapet er drevet av lidenskapen for naturlige materialer og holdbarhet, noe som resulterer i estetiske design med utsøkte detaljer og en tidløs personlighet til hjemmet, arbeidsplassen og andre beboelige områder.

I ønsket om å videreføre deres unike designarv, har Made by Hand samarbeidet med den danske designeren Nina Bruun med PePo-pendelen som resultat.  

PePo-pendelen er et helt klassisk og enkelt design med en uanstrengt eleganse som utvilsomt kan overføres til den moderne så vel som den tradisjonelle interiørstilen. Nina Bruun har klart å designe en eksepsjonell pendel med en organisk og taktil form, inspirert av formen til et gresskar.

”PePo ble designet med ønsket om å skape en enkel, men samtidig skulpturell lampe med en ekstremt kommersiell appell. Jeg hadde veldig lyst til å gi den klassiske glasspendelen litt mer karakter og personlighet,” beskriver Nina Bruun.  PePo har derfor en tradisjonell funksjon, men med en annerledes form som omfavner myke bølger og bevegelser som ikke sees i mange andre glasslamper.

Det unike designet er laget av håndblåst opalglass, noe som gir den et unikt og stilrent preg som vil skape beundring og blikkfang uansett plassering i interiøret. Pendelen kan du blant annet bruke over spisebordet, i vinduskarmen eller i det mørke hjørnet, samt alle andre steder hvor det mangler diffus, behagelig og blendfri belysning. PePo-pendelen er også tilgjengelig i to forskjellige størrelser, slik at du kan få riktig modell til ditt behov!

Se de vakre PePo-pendlene her