DybergLarsen introduserer den unike BOOM-serien!

8. august 2022
DybergLarsen introduserer den unike BOOM-serien!
Naturen har blitt en stor del av den skandinaviske innredningen. Vi fyller hjemmene våre med blomster, kvister og planter samt jord- og naturfarger i interiøret vårt, som skal tilføre den danske «kosen» i våre kjente, hjemmekoselige omgivelser. Hos DybergLarsen har de alltid fingeren på pulsen og fokus på de tidsriktige, relevante og interessante trendene som er fremtredende i nasjonale boliginnredninger. Det er derfor ikke overraskende at det danske belysningsmerket har tatt et mer organisk, dynamisk og naturlig utgangspunkt med en av sine nyeste lamperserier.  

DybergLarsen ble grunnlagt for noen år siden i 2016 av Thomas Dyberg-Larsen, og allerede nå forhandles de på globalt plan med et sortiment av unike design, forankret i den skandinaviske designtradisjonen, som kan pryde både danske og internasjonale boliginnredninger. DybergLarsen er kjent for å utvikle lamper til overkommelige priser uten at det går på bekostning av kvaliteten på designet.  

Denne gangen har deres visjon nok en gang lykkes med denne unike Boom-serien, som er en enkel og høyst bemerkelsesverdig serie lamper som utstråler varme, hygge og velvære. Dette skyldes blant annet bruken av det naturlige bambusmaterialet til den håndflettede lampeskjermen, som også er det mest karakteristiske ved designet. BOOM finnes som gulvlampe og pendel i både en lang og kort versjon, slik at du kan få akkurat den modellen som passer perfekt til ditt behov og din innredning. I tillegg til å ha en tydelig dekorativ funksjon, skaper den unike lampeskjermen også vakker og behagelig belysning og myke skygger rundt omgivelsene, som setter en avslappet og koselig atmosfære.

Du kan plassere de forskjellige modellene hvor som helst i hjemmet, der ved siden av sofagruppen, på soverommet eller over spisebordet er bare noen av de mest opplagte plasseringene for denne unike serien. Du kan enkelt bruke en av lampene for seg selv, men du kan med fordel plassere flere av lampene sammen for å skape et unikt, personlig og gjennomgående designuttrykk i innredningen din. Uansett hvilken modell eller plassering du velger, er du garantert et funksjonelt så vel som et estetisk innredningselement som utvilsomt vil vekke oppmerksomhet og beundring.

Se hele Boom-serien fra DybergLarsen her