Ta lyset med deg - Fleksibelt og allsidig lys med et selvsikkert preg av industrialisme

9. august 2021
Ta lyset med deg - Fleksibelt og allsidig lys med et selvsikkert preg av industrialisme
Ta den med deg inn i stua. Ta den med deg til sengen. Ta den med deg overalt. Øverst på den siste oppskriften fra danske House Doctor finner man nemlig den vakre og praktiske nye Bring Portable. Uansett hvilket rom som skranter, kan den lekre lille transportable bordlampen gjøre mirakler. Det oppladbare batteriet gir fire timers lekkert indirekte lys ved full intensitet, før det sakter begynner å dempe seg, og deretter lades enkelt opp med den medfølgende USB-kontakten.  

Den stilige kontrasteffekten mellom de kurvede elementene i toppen og bunnen av lampen, som forbindes av den enkle rå lampehalsen, fanger øyet uansett hvor Bring plasseres. De enkle nyansene gir sammen med den minimalistiske formen et diskre, men umiskjennelig preg av industrialisme som vil kle alle moderne hjem.

Det moderne House Doctor-preget er her, som alltid, full av personlighet. Man ser med det samme hvorfor de er å finne i førersetet innen dansk design. House Doctor ble grunnlagt helt tilbake i 2001 av tre søsken som alle ønsket å tilføre det danske noe nytt uten å kutte de skandinaviske røttene. Det ble raskt klart at de ikke var alene om å savne en mer leken, nytenkende og uformell energi i dansk design. Det midtjyske selskapet er i dag på topp innen dansk design og har mer enn 100 ansatte. Uansett hvilken del av hjemmet som skranter, så har House Doctor derfor definitivt den rette medisinen.  

Så snart Brings første milde stråler glir over bord og vegger, vil en merkbar forbedring i pasientens tilstand ses. Det justerbare lyset gir mange muligheter til å tilpasse stemningen i rommet fra morgenarbeid på kontoret til kveldskos i sofaen, alt med en enkelt lampe. Bring kommer både i en klassisk svart og i en mer mild grå, men begge modellene er superfleksible og lette å plassere nesten uavhengig av det herskende uttrykket i rommet.

Se Bring Portable i begge de nydelige nyansene her