Lunsj i det grønne med Flindt og Louis Poulsen - Ny Flindt Garden Pullert

9. juni 2021
Lunsj i det grønne med Flindt og Louis Poulsen - Ny Flindt Garden Pullert
Akkurat i tide til sommeren og de lyse nettene på terrassen kommer fra prisvinnende Christian Flindt i samarbeid med Louis Poulsen den vakre nye Flindt Garden Pullert. Den vakre utendørslampen er en øyeblikkelig klassiker med sin elegante minimalistiske utforming og lekre indirekte belysning, som klarer å bringe det beste frem i den ville naturen så vel som i den stringente storbyhagen. Det grasiøse designet fullføres av den asymmetriske utskjæringen, som gir den puristiske silhuetten et lett organisk preg. Med lyskilden plassert øverst i utskjæringen speiles lyset nedover i reflektoren, hvorfra det brer seg i en blid organisk kilde utover bakken før det fanger og forfører øyet.  

Lampen er designet av danske Christian Flindt og har etablert seg på den internasjonale scene med sitt enestående talent for nytenkning og eksperimenterende tilnærming til alt fra møbeldesign til belysning. Han begynte samarbeidet med Louis Poulsen i 2006, og har siden vunnet tallrike priser. Blant annet har han mottatt Bolig Magasinets designpris og i 2014 ELFORSK-prisen fra Dansk Energi for Flindt Pullert, hvis suksess har gitt opphav til den siste Flindt Garden-modellen. Det fabelaktige funksjonalistiske design er klassisk for en Louis Poulsen-lampe, som siden 1874 alltid har vært å kjenne på den ikoniske balansegangen mellom form og formål.  

Flindt Garden kommer i både en varm naturlig kobbernyanse eller en mer kjølig puristisk aluminiumsfarge. I tillegg kan den også fås i to forskjellige høyder og med tre forskjellige monteringsløsninger, noe som sammen gir en høy grad av fleksibilitet i oppstillingen. De vakre pullertene ser spesielt godt ut oppstillet i stringente linjer langs stien i hagen eller langs kanten av plenen, hvorfra de fortryller kveldsmørket med deres vakre stilrene utstråling og innbydende lys. Etter hvert som de lyse nettene nærmer seg klimaks, og tiden kommer til å trekke kveldskosen ut i det grønne, blir en Flindt Garden uunnværlig til å fremheve og komplimentere alle hagens vakre detaljer.

Se alle de flotte variantene av Flindt Garden her