Snøhvit eleganse til det nordiske hjemmet - LUCEO fra AYTM i White/Clear

21. september 2021
Snøhvit eleganse til det nordiske hjemmet - LUCEO fra AYTM i White/Clear
Navnet LUCEO kommer fra det latinske ordet for lys, og det er akkurat hva denne lekre lampen gjør. Selv på dagtid, når pæren er slått av, skinner det fabelaktige designet av skandinavisk ynde og stil. Den vakre ovale silhuetten har siden 2004 briljert i både en glamorøs gylden og en stilig svart farge. Nå kommer det vakre designet i en kjølig og elegant hvit som bedre enn noen gang bringer den nordiske estetikken til overflaten. Det flotte minimalistiske designet vil nå kunne berike både klassiske og moderne hjem med sitt lune indirekte lys, som skaper en avslappet og imøtekommende stemning i ethvert rom den henges opp i.

Lampen kommer fra danske AYTM, som siden 2004 har briljert med sine vakre design og tilføyet dansk designs tradisjonelle former et spennende internasjonalt preg av farge og liv. Denne tilnærmingen kan tydelig gjenkjennes i LUCEO, som er laget av metall og glass, og skaper en grasiøs kontrasteffekt mellom det delikate skjøre glasset og det sterke pålitelige metallet.  Resultatet er et funksjonelt design med en selvsikker og leken skjønnhet. Spesielt hengt i symmetriske linjer over spisebordet, i gangen eller kanskje sentralt i stuen vil LUCEO i hvit passe godt inn i den nordiske estetikken. Ønsker man et mer dynamisk moderne uttrykk, kan LUCEO i hvit også settes sammen i forskjellige former og størrelser for å skape et mer påfallende blikkfang som kan fange og forføre øyet.

Hvis man derfor er fan av det rene, enkle danske utseendet, der kvalitet og funksjon får lov til å snakke for seg selv uhindret av vågale linjer og flamboyante farger, så er en LUCEO i White/Clear helt klart tingen. Lampen kommer både som pendel i tre forskjellige størrelser, men også som bordlampe, gulvlampe og vegglampe.  Dermed er det god mulighet til å innlemme Luceo hvor som helst i hjemmet, fra sengen til skrivebordet. Derfra gjenstår det bare å nyte de mange timene i det milde lyset fra en ekte nordisk skjønnhet.

Se LUCEO i alle de flotte fargene og spennende formatene