Multi-Lite Svart/messing - En klassiker i ny forkledning

28. januar 2021
Multi-Lite Svart/messing - En klassiker i ny forkledning
Multi-lite-lampen er etter hvert blitt en ekte klassiker, som med sitt iøynefallende design er en utrolig vakker tilføyelse til ethvert hjem. Den kommer allerede i flere varianter, men pendelen er nå også tilgjengelig i en vakkert svart/messing nyanse. Den nye fargen har en varm glød fra den gylne messingen, men i en moderne svart, som allikevel ikke er helt svart.  

Den består av to sylindriske skjermer omgitt av de to kvarte kuleformede. De to ytre skjermene kan roteres individuelt rundt senteraksen, noe som gjør dem enkle å plassere i flere vakre kombinasjoner. Den karakteristiske lampen kan derfor både lyse oppover, nedover eller stilles inn til å sende et asymmetrisk og kunstnerisk lys ut i rommet. Den lekne konstruksjonen gir ikke bare en funksjonell belysning, men en lampe som inviterer til lek med lyset.

Multi-Lite-serien ble designet av Louis Weisdorf tilbake i 1972. Lampekolleksjonen avspeiler Weisdorfs lidenskap for gjenstander som kan endres av brukeren, involverer dem i designprosessen og tilbyr et mer dynamisk design.

Velg mellom den lille Multi-Lite-pendelen og den store her, som begge er tilgjengelig i den nye ekstravagante nyansen.