Nyheter fra Tonone - eksklusive og elegante lamper

2. februar 2021
Nyheter fra Tonone - eksklusive og elegante lamper
Basert på en fascinasjon for mekanikkens enkle teknikker, grunnla designeren Anton de Groof Tonone i 2013. Det nederlandske merket har siden den gang lansert flere fascinerende lamper, med et unikt industrielt utseende. Med utgangspunkt i mekanikkens karakteristiske verktøy som et visuelt element, presenterte Tonone med stor suksess, deres første lampekolleksjon Bolt.

Deretter ble det raskt til den robuste lampen Mr. Tubes, senere de håndblåste glass-seriene Atlas og Ella, samt den smarte serien Orbit. Du kan nå få alle lampene hos Lampemesteren, hvor vi også kan presentere den nyeste serien Beads.

Beads Lamper – funksjonell belysning for hele hjemmet


Den stilrene serien med lamper er designet for å passe inn i ethvert miljø. Det beskjedne utseendet har en karakteristisk rund skjerm som kan vippes og justeres etter behov. Lampens designer, Anton de Groof, ble inspirert av formen og enkeltheten fra perler på en snor, som han konverterte til dette funksjonelle lampedesignet.

Hele serien består av forskjellige pendler, tak-, gulv-, bord- og vegglamper – alle med det industrielle og stilrene designet som Tonone er kjent for. Takket være det store utvalget, er det både en Beads-lampe for deg som ønsker et funksjonelt leselys, en myk belysning over spisebordet eller et koselig lys i stuen.

Se hele Beads-serien her