Snoopy Bordlampen – Nå i original oransje

14. januar 2021
Snoopy Bordlampen – Nå i original oransje
Som en hyllest til den finurlige tegneseriefiguren, designet Brødrene Castglioni i 1967 Snoopy Bordlampen. Lampen skulle vise seg å bli en sann klassiker som går inn historien som en av de mest populære lampene noensinne.

Under originalproduksjonen på 60-tallet ble lampen laget i oransje, grønn og svart, men den grønne og den oransje versjonen gikk ut av produksjon etter kort tid. Den vakre grønne lampen kom på markedet igjen i 2018, hvor naturen for alvor inntok innredningen – ikke kun i form av planter, men også de naturlige materialene (for eksempel marmor, som vi ser her), samt de naturlige fargene; spesielt den grønne fargen.

Snoopy Oransje – lekker tvist i innredningen

De klassiske pangfargene er kjennetegnet for retrostilen, som fortsatt har innflytelse på innredningen vår. De sterke fargene sees spesielt i sammenheng med mindre møbler og lamper, der de fungerer som et fint motspill til den minimalistiske stilen. Snoopy i oransje er derfor perfekt for å skape personlighet og en liten vri i innredningen.  

Lampen gir også et behagelig og innbydende lys i rommet. I tillegg til et nedoverrettet lys, har lampen tre hull øverst på skjermen som gjør at et diffust lys trenger ut i rommet. De tre hullene var opprinnelig ment som kjølehull som hjalp de tidligere glødepæren med å kvitte seg med varmen.  

Se Snoopy Bordlampen her