Louis Poulsen lanserer Panthella 320 Bordlampen

4. januar 2021
Louis Poulsen lanserer Panthella 320 Bordlampen
Med et oppdrag om å skape en lampe som ikke bare reflekterer lyset i skjermen, men også i lampens organiske fot, designet Verner Panton i 1971 den ikoniske lampen; Panthella Bordlampen. Det avbalanserte designet reflekterer lyset 360 grader ut i rommet og du får det best mulige ut av din bordlampe.

Lampen kan i 2021 feire sitt 50-årsjubileum. I den forbindelse lanserer Louis Poulsen den populære bordlampen i en ny størrelse – den perfekte mellomstørrelsen.

Panthella 320 Bordlampe - Den perfekte størrelsen

Lampen ble originalt designet med en høyde på 58 cm og en diameter på 40 cm. Høsten 2016 hadde Panthella MINI Bordlampen verdenspremiere. Med en høyde på 33,5 cm og en diameter på 25 cm, er miniversjonen mye mer allsidig og kan lett innlemmes i innredningen – selv der det er lite plass.

Med den nye Panthella 320 bord, jobbet Louis Poulsen hardt for å treffe den perfekte mellomstørrelsen; En høyde på 43,8 cm og en diameter på 32 cm.

Panthella bordlampe med ny finish – Metallisert messing


I tillegg til den nye størrelsen, kommer den populære lampen i en ny metallisert messingfinish. Den nye finishen er i metall med speileffekt, som skaper gjenklang til Verner Pantons fascinasjon med design. Den metalliske finishen lar Panthella utvide funksjonaliteten ved å skape varme refleksjoner og dybde, samtidig som lampens karakteristiske organiske former kommer sterkt til uttrykk.

Panthella 320-bordlampen kan kjøpes her, hvor du finner lampen med tre forskjellige finisher; høyglansforkrommet, opal eller den nye metalliserte messingfinishen.