Flos’ May Day-lampe feirer 20-årsjubileum

12. november 2020
Flos’ May Day-lampe feirer 20-årsjubileum
I forbindelse med May Day-lampens 20-årsjubileum lanserer Flos en jubileumsutgave av den multifunksjonelle lampen. May Day er derfor tilgjengelig i et begrenset antall av 2020 stk., der kroken er produsert i aluminium, i motsetning til den opprinnelige versjonen i polypropylen.
Jubileumslampene er alle nummerert med jubileumsåret, sammen med et unikt serienummer samt designerens signatur som er inngravert i kroken.  

Fra verkstedslampe til multifunksjonell belysning i hjemmet
Den typiske verkstedslampen eller industrilampen er designet slik at man enkelt kan plassere lampen akkurat der man trenger belysning. Spesielt på verksted, hvor man jobber med biler eller lastebiler, er lampen perfekt for å gi nødvendig lys. Hovedfunksjonen med lampen er monteringsmetoden, der lampen er designet med en krok, for raskt og enkelt å kunne plassere lampen der hvor man skal jobbe.

I takt med at det industrielle uttrykket har funnet veien inn i innredningen, har de industrielle lampene også gjort sitt inntog. Flos lanserte for 20 år siden den flotte May Day-lampen – designet av den prisvinnende designeren; Konstantin Grcic. På samme måte som verkstedslampen kan May Day-lampen plasseres utallige steder i hjemmet – på en knagg, en trapp eller i en krok over spisebordet. Lampen kan også stilles på den kjegleformede skjermen, slik at den også kan plasseres på gulvet eller på et bord – en annerledes lampe som gir praktisk belysning og personlighet i innredningen.

Du finner jubileumsutgaven av May Day-lampen her