Knit-Wit lamper i ny farge; Tweed Green

1. februar 2021
Knit-Wit lamper i ny farge; Tweed Green
Knit-Wit Tweed Green er den nye fargen i den populære lampekolleksjonen fra Made By Hand. Den flotte fargen har fått navnet ”Tweed Green” på grunn av det klassiske tweedy-looket. Ved å kombinere to tråder – en grønn og en sølvfarget, får man en dyp grønn farge som samtidig reflekterer lyset vakkert.

Kjennetegnet ved Knit-Wit-serien er at lampeskjermen er annerledes, den er laget i strikk. Materialet gir lampen et karakteristisk og dekorativt utseende. Selv om strikketeknikken er flere hundre år gammel, er det en fantastisk teknikk når man ønsker å skape de kompliserte formene uten sømmer og andre skjøter.

Det fargerike og personlige hjemmet


Vi blir mer og mer oppmerksomme på å få farger inn i innredningen vår. De fargerike trendene ser ut til å øke i 2021, hvor man bytter ut hvitt porselen, mindre møbler og lamper, med fargerike alternativer og andre materialvalg.

Kombinert med at naturen fortsatt har en stor plass i innredningen, passer den nye Knit-Wit-fargen perfekt inn i nåtidens trender. I tillegg til å tilføre rommet farge, gir den grønne fargen en rolig og avslappende følelse i rommet, samt er diffust lys 360 grader ut i omgivelsene.

Hopp med på moten med en av de nye Knit-Wit-lampene - Se hele Knit-Wit-serien i Tweed Green her