Nyhet - Ellipse Pendel fra Watt & Veke

24. mars 2021
Nyhet - Ellipse Pendel fra Watt & Veke
Med en misjon om å gjøre hverdagen lysere, designer Watt og Veke belysning som gir mer enn bare god belysning. Det svenske merket har designet og produsert lamper siden 1998, med røtter i den skandinaviske enkelhet. I deres sortiment er det flere lamper der de naturlige materialene spiller en vesentlig rolle – Blant dem de lette og elegante Ellipse Pendler i bomullstekstil.

Ellipse Lampen har en veldig enkel konstruksjon, i form av et stålskjelett, dekket med et tynt tekstil i bomull. Skjermen minner i sin funksjon om den elskverdige rispapirlampen – bare i en mer stilfull og moderne tolkning. Det tynne materialet lyses opp på samme måte som lampen av rispapir og sender et behagelig diffust lys ut i rommet. Du får dermed det samme behagelige og effektfulle lyset som du kanskje kjenner fra 80-tallets sove- og barnerom.  

Velg mellom to forskjellige størrelser på 65 og 80 centimeter i diameter, hvorav størrelsen på 65 er tilgjengelig i flere farger. Lampen gir et let piff til innredningen – over sofa- eller spisebordet, samt barne- eller soverommet.

Se Ellipse Pendelen fra Watt & Veke her