Soleil Pendel - Ny lampeserie fra LE KLINT

26. oktober 2020
Soleil Pendel - Ny lampeserie fra LE KLINT
Den nye pendelen fra LE KLINT har fått navnet Soleil, som på fransk betyr ’sol’. Det refereres naturligvis til pendelens likhet med en strålende sol når lampen tennes over spisebordet. Den danske designeren Philip Bro Ludvigsen har klart å kombinere LE KLINTs velkjente plisserte folder med et ekstremt minimalistisk design. Lampens uttrykk er derfor både klassisk og moderne, og ser bra ut i alle former for innredning.

”Ønsket om å lage belysning handler også om en lyst til å lage noe poetisk i design. Det skjer noe helt spesielt underveis i designprosessen når man arbeider med belysning. På et eller annet tidspunkt slår du på lyspæren, og hva som vil skje er lite forutsigbart. Hvis det lykkes, er det poetisk. Det vekker uunngåelige følelser frem, som appellerer til meg” – Sitat fra designeren Philip Bro Ludvigsen i 2019, til boken ’Danske lamper 1920 til nå’.

Den vakre lampen henger perfekt over spisebordet – uansett om det er i hjemmet, i restauranten eller på en kafé. Takket være det slanke designet, tar den ikke utsikten til resten av rommet, mens det nedoverrettete lyst stråler over samlingspunktet.

Innebygd dimmefunksjon – via Bluetooth

Pendelen kommer i to forskjellige farger – Silver og Thunder Sky, samt to forskjellige størrelser med en diameter på henholdsvis 35 og 50 centimeter. Soleil er tilgjengelig både med og uten lysdimmer; den innebygde Casambi-dimmeren er en Bluetooth-styrt dimmefunksjon som er montert inni lampens takkopp. Du kan derfor slå på, av og styre lysets styrke fra en app på smarttelefonen eller nettbrettet ditt.

Se de forskjellige versjonene her og velg din favoritt