NYHET - Limited Edition fra GUBI - 90 år med Bestlite

25. september 2020
NYHET - Limited Edition fra GUBI - 90 år med Bestlite
For å markere lampens 90-årsjubileum i 2020, lanserer GUBI en Limited Edition Bestlite-serie bestående av BL1 Bordlampen, BL3 Gulvlampen, samt BL5 og BL7 Vegglampene i en nikkel-finish. Det blir kun produsert 300 stk. av hver modell, hver med en liten metallplate med ´Bestlite 90´-logo inngravert. Det minimalistiske og allikevel særegne designet har sterke referanser til Bauhaus-stilen – en moderne klassiker som passer til ethvert hjemmekontor, arbeidsområde eller som belysning på nattbordet eller kommoden i stuen.

Den ettertraktede Bestlite-bordlampen ble designet av Robert Dudley i 1930. Den ble kjent i Storbritannia da den daværende statsministeren Winston Churchill personlig valgte Bestlite-bordlampen til skrivebordet sitt. Det ble det store gjennombruddet for Bestlite-lampen, som gjennom tiden er elsket av både arkitekter, designere og designelskere, og anses i dag for å være en ekte klassiker.  

Bestlite-kolleksjonen ligger blant Gubis mest solgte produkter og med 90 år i bagasjen, har lampen bevist sin verdi som en tidløs designklassiker.

Du finner Bestlite 90th Limited Edition serien her, hvor den er tilgjengelig i begrenset antall!