NYHET - Ta godt imot Wallpipe – Lamper av vannrør

3. juli 2020
NYHET - Ta godt imot Wallpipe – Lamper av vannrør
Wallpipe ble etablert i Randers i 2018, av gründer Lisbeth Grove Mikkelsen. Deres unike lamper består av vannrør og andre resirkulerbare materialer, kombinert med en vintage-lignende lyskilde, som fullfører det enkle og rustikke utseendet. Det er lagt ned kjærlighet i alle produktene som blir produsert fra bunnen av, av de dyktigste håndverkerne. De rustikke lampene er laget for hånd på eget verksted, der fokuset er på å bevare det rå utseendet fra resirkulerte materialer.

De synlige vannrørene har vært populære i innredningen de siste årene. De karakteristiske rørene passer ikke kun inn i det industrielle hjemmet, men kan brukes i stort sett alle innredningsstiler. De kan både brukes praktisk, for eksempel til å henge klær på eller bygge møbler av. Du kan også bruke dem som et dekorativt element, eller kanskje til å skjule ledninger.

Da alle Wallpipe-lampene er laget av brukte vannrør, kan du være sikker på at du får et produkt som har sin helt egen historie. Vannrørene har alle sin egen historie; De har kanskje fungert som fluen på veggen på bestemors gamle bad. Eller kanskje de hang på onkels verksted? – Du finner derfor ikke to Wallpipe-lamper som er like, noe som er en del av sjarmen.

Se Wallpipe-lampene og les mer om deres historie her.