Gjør hverdagen litt morsommere med en annerledes lampe fra SELETTI – Nytt merke i butikken

3. oktober 2020
 Gjør hverdagen litt morsommere med en annerledes lampe fra SELETTI – Nytt merke i butikken
Et absolutt spennende og annerledes merke har nettopp landet i butikken – Seletti. Det italienske merkets kjennetegn er deres lekne design som er inspirert av gjenstander fra hverdagen. De uvanlige kombinasjonene, med en unik referanse mellom popkunst, kunst og personlighet bygger på e ukonvensjonell tankegang.  

Med Seletti har du muligheten til å få en unik og personlig belysning i innredningen din. Ta for eksempel Bouche Bordlampen - En bordlampe som er inspirert av apotekflasken. Den gulbrune glassflasken har i forbindelse med nåtidens retrobølge blitt et dekorativt element i mange hjem. Designeren Alessandro Zambelli har her kombinert den enkle flasken med ny teknologi ved å plassere et lite spiralformet neonrør inne i flasken. Flaskens lys skinner gjennom det fargede glasset og gir et spesielt stemningslys.

I tillegg kan du få selskap av flere lamper som er inspirert av dyreverdenen; Monkey Lamp, Bird Lamp og den lille Mouse Lamp. De er alle tre designet av Marcantonio Raimondi Malerba og er et utmerket eksempel på dekorativt design, med personlighet og humor. I tillegg skaper dyrene en hyggelig, trygg og avslappende stemning i hjemmet, noe som er et must i en travel hverdag.

Ingen Monkey Lampe uten en Banana Lampe


Spesielt den uimotståelige lille apen med den lysende pæren i hånden har fått mye oppmerksomhet. Den holder deg med selskap og samtidig er den et uttrykk for ønsket vårt om en glad hverdag uten bekymringer.

Naturligvis har Seletti også en lampe som er inspirert av tidens mest populære frukt - Banana Lamp! Designerduoen Studio Job, har i mer enn 15 år utviklet moderne design med et personlig uttrykk. De passer lett inn i Selettis kunstneriske univers, med deres kreativitet og evne til å skape iøynefallende interiør. Deres ikoniske og tegneserie-aktige stil bringer frem et smil rundt munnen, og deres bananlampe er ikke noe unntak.

Made In Italy


Seletti ble grunnlagt i 1964 av Romano Seletti og eies i dag av sønnen hans, Stefano Seletti. Alt startet som et mindre importfirma som solgte tinnkopper, stråmatter, plastduer mm. på de små lokale markedene i Italia. Da Stefano ble ansatt i firmaet som 17-åring, utviklet han raskt sine egne idéer. De gikk primært ut på å erstatte de ordinære gjenstandene i hverdagen vår med uvanlige og dekorative objekter – begynnelsen på det karakteristiske uttrykket som er kjennetegnet til Seletti i dag.

Uten å gå på kompromiss med den høye kvaliteten som hører til ”Made In Italy”-merket, er det et stort fokus på forbedring, innovasjon og originalitet. Seletti er absolutt et av de merkene som skiller seg mest ut fra mengden.

Skap personlighet i innredningen din med ekstravagante Seletti-lamper. Du finner utvalget vårt her.