Mr. Wattson Bordlampen i Smoked Ash, med detaljer i svart og messing

25. mars 2020
Mr. Wattson Bordlampen i Smoked Ash, med detaljer i svart og messing
Nå er den stilige og humoristiske Mr. Wattson Bordlampe tilgjengelig i en ny versjon; Med en kropp i Smoked Ash, er den nye Mr. Wattson klar til å imponere med et svart lampehode og en kant i enten svart eller messing. Den kontrastfulle kombinasjonen av metall og tre gir lampen et nordisk og stilfullt uttrykk. Med inspirasjon fra 1930-tallets klassiske veteranbiler har lampen et retro-utseende som fint passer inn i den moderne skandinaviske innredning.

Det ses i lampens fine detaljer at lampen er håndlaget. Den lange overkroppen og de fleksible bena gir lampen personlighet og mulighet til å bevege kroppen og sette den nøyaktig som man vil – på kommoden, skrivebordet eller som stemningsfull belysning i vinduskarmen.

Bak den utradisjonelle Mr. Wattson Bordlampe står Piffany Copenhagen. Det danske selskapet arbeider ut ifra et ønske om å skape unike produkter med personlig uttrykk, noe som i stor grad er lyktes med i deres Wattson-lampe; den skaper liv i innredningen, smil rundt munnen og glede i omgivelsene.

Gå på oppdagelse i hele utvalget av Wattson-lamper her, hvor du også finner Mr. Wattson i en mini-utgave, samt den enkle vegglampen i samme serie.