Kampanje - 20 % på Amp-serien fra Normann Copenhagen

10. februar 2020
Kampanje - 20 % på Amp-serien fra Normann Copenhagen
Designet med inspirasjon fra den unike utformingen av det gammeldagse forsterkerrøret kombinert med klassiske materialer, som marmor og glass, er Amp-lampene samtidig både moderne og nostalgiske i uttrykket. Amp-lampen fås i flere kombinasjoner av farger og materialer – messing kombinert med den hvite lampeskjermen for et klassisk og elegant uttrykk. For et mer moderne og skandinavisk utseende er serien tilgjengelig med oppheng eller base i marmor, satt sammen med gull- eller røykfarget glass.  

Løft innredningen med Amp-pendelen over spisebordet, eller i en av husets mange kroker. Bordlampen gir et fantastisk lys fra kommoden, som sengelampe eller i vinduskarmen, mens den imponerende Amp-lysekronen tar seg vakkert ut i hallen, resepsjonen eller over spisebordet.

Serien passer perfekt inn i den moderne innredningen, der både messing og marmor får mye oppmerksomhet. Samtidig er det stor fokus på å få den rette belysningen i hele hjemmet som skaper den rolige og avslappende atmosfæren – her er Amp-serien helt perfekt!

Se hele utvalget av Amp-lamper her

Du kan kjøpe Normann Copenhagen Amp Lampene med 20% rabatt, frem til 1. mars 2020