Kampanje - 20% rabatt på Oslo Wood Gulvlampe fra Northern

15. januar 2020
Kampanje - 20% rabatt på Oslo Wood Gulvlampe fra Northern
Hvis man går en tur i Oslo en sen vinterkveld og legger merke til hvordan trærne i Oslo sentrum filtrerer by-lyset når det treffer toppen av trærne – så kan man tydelig føle den stemningen som designeren Ove Roger har latt seg inspirere av da han designet den karakteristiske Oslo Wood Gulvlampe.

På samme måte som lyset oppleves når det treffer toppen av trærne, sprer Oslo Wood-lampen lyset gjennom konturene i lampens skjerm. Den fleksible skjermen kan justeres slik at lyset skinner i den retningen man har behov for det. Gjennom den semitransperente lampeskjermen, skinner et diffust og behagelig lys ut i rommet, mens det oppadgående lyset reflekteres i omgivelsene og også gir et mykt lys.

Det moderne og strømlinjeformede designet passer lett inn i den skandinaviske innredningen, der spesielt den avslappende stemningen fra naturen får økt oppmerksomhet. Velg mellom flere forskjellige farger og finn den som passer best inn i innredningen din; Gull, svart eller hvitt stativ, med en skjerm i enten svart, grønn, beige eller lys blå.

Med den vakre gulvlampen er det lagt opp til en hyggelig stemning i hjemmet – ikke kun på grunn av det stemningsgivende lyset, men også basert på assossiasjonene til norsk natur og ikke minst en spasertur blant Oslos høye trær.

Du finner din Oslo Wood Gulvlampe her, hvor du får 20% rabatt hele januar.