Ta godt imot Multi-Lite Small-serien fra GUBI

15. januar 2020
Ta godt imot Multi-Lite Small-serien fra GUBI
Den fantastiske Multi-Lite Pendel fra Gubi er nå tilgjengelig i en mindre versjon; Mulit-Lite Small Pendel, som måler 25 cm. i diameter og har en høyde på 33 cm. Samt en Multi-Lite Bordlampe med en full høyde på 50 cm.

Den karakteristiske lampeskjermen består av flere forskjellige elementer; to sylindriske skjermer i midten som skjuler lyskilden i sentrum og tillater et opp- og nedoverrettet lys. De to ytre skjermene har hver form som en fjerdedel av en kule og kan roteres rundt lampens midtakse. De kan dermed plasseres slik at de danner en halvkule som enten lar lyset slippe ut nederst eller øverst. De to skjermene justeres uavhengig av hverandre og gir derfor muligheten til å stille dem inn i en asymmetrisk posisjon som ikke bare gir lampen et spennende og iøynefallende look, men samtidig skaper et asymmetrisk lys.

Ringen i det blanke metallet er en super fin detalj som rammer inn den dekorative lampeskjermen – kombinert med den svarte ledningen i stoff, er det sofistikerte uttrykket og den høye kvaliteten nøye gjennomført.

Den fascinerende lampen gir ikke bare en spennende belysning til rommet, men tiltrekker seg oppmerksomhet med de rene linjene, enkle designet og spennende grafiske uttrykket. Den er et godt eksempel på designeren Louis Weisdorfs sans for å jobbe med de grafiske elementene, med fokus på industriell design. Hans fascinasjon for lys, lysinnfall og hvordan lyset påvirker et rom, kommer i stor grad til uttrykk i Multi-Lite-serien.

Du finner Multi-Lite Small-serien her, hvor du også kan utforske resten av den dekorative Multi-Lite-serien.