ANGLEPOISE – Funksjonell nyhet på nettbutikken

6. november 2019
ANGLEPOISE – Funksjonell nyhet på nettbutikken
Ønsk velkommen til de industrielle og absolutt funksjonelle lampene fra Anglepoise. Det britiske merket er best kjent for deres klassiske arkitektlampe, men har gjennom tiden bevist at de kan mer enn det.

Den klassiske arkitektlampen er etterhvert sett i mange forskjellige utgaver. Anglepoise Original 1227-bordlampen, var den første som ble designet med fjærkonstruksjonen som ble oppfunnet av grunnleggeren av Anglepoise; bilingeniør George Carwardine. Etter å ha tenkt ut den nye formelen til den nye fjæren, oppdaget han at den kunne brukes til å understøtte en svingarm, som dermed enkelt kunne justeres og samtidig holde posisjonen sin i stillstand – likt som vi kjenner det fra arkitektlampen.

I dag er det flere videreutviklinger av lampen, som også har vært inspirasjon for hele Original 1227-serien, der både pendler, gulvlampen, vegglampen og forskjellige utgaver av bordlampen inngår.

Bruk Anglepoise i hele innredningen


Hvis du jevnlig jobber eller studerer ved et skrive-, eller arbeidsbord, trenger du et godt arbeidslys. Liker du mest den klassiske bordlampen, kan du velge mellom forskjellige praktiske løsninger – En utgave med fot, en som er utstyrt med en skrutvinge til å sette på bordkanten, eller den med beslag, slik at lampen kan monteres på bordplaten.

Anglepoise-lampene er ikke bare til arbeidsområdet, men kan brukes i hele hjemmet. Velg mellom tre forskjellige størrelser pendler til å henge over spise- eller kjøkkenbordet. En gulvlampe med den fleksible armen til å justere lyset i den retningen du ønsker, fungerer perfekt som leselampe i stuen. Eller vegglampen – enten som en enkel utgave eller en utgave som også er forsynet med svingarm, som er spesielt god i forbindelse med en regulerbar seng, der den kan trekkes med ut fra veggen.

Det tidløse designet har holdt fast i den karakteristiske formen og fantastiske funksjonen selv om det har godt 80 år. Samtidig har den enkle lampen fått en moderne touch i form av farger og finjustering av små detaljer. Perfekt til den skandinaviske stilen der den gir et eksklusivt look og en fantastisk belysning.

Se det flotte utvalget av Anglepoise-lamper her .