The Bouquet fra LE KLINT i ny versjon

27. august 2019
The Bouquet fra LE KLINT i ny versjon
Sinja Svarrer Damkjær har blitt fascinert av de store henslengte buntene av tulipaner gjennom flere studieturer og ferier i Italia. I 2007 ble de naturlige og myke buene kombinert med LE KLINTs unike foldeteknikk, og resultatet ble en moderne lysekrone som fikk navnet The Bouquet.

Lysekronen bestod da av en stor bukett med 7 skjermer, men nå er den blitt oppdatert. I dag finnes den i mindre buketter med 3 eller 5 skjermer og er også tilgjengelig som en enestående blomst. De nye skjermene er skalert ned i størrelsen slik at det er mulig å finne den riktige størrelsen, uansett hvor i hjemmet man har bruk for dekorativ belysning. Det er fortsatt lagt stor vekt på de små detaljene, for eksempel sett i plisséfoldningene og holderen i eik som forbinder skjermen og stoffledningen.

Det ses tydelig at den organiske plisséskjermen er formet etter et tulipanhode som nettopp er sprunget ut. I bukettene med flere skjermer er ledningene flettet sammen for å understreke de myke organiske formene. Ledningene er dessuten polstret med rustikt lintekstil, noe som gir en lekker kontrast til den skarpe plisséskjermen.

Passer i den moderne innredningen
En av tidens helt store trender er å få naturen med i innredningen. Hvis du fortsatt også svermer for den nordiske stilen passer The Bouquet perfekt inn. De nøytrale fargene og valget av naturmaterialene: papir, lintekstil og eiketre, går hånd i hånd med den tradisjonelle nordiske innredningen. Lampeskjermens form er som plukket i naturen og samlet i en bukett i hjemmet der de får lov til å blomstre.

Det er i øyeblikket stort fokus på godt håndverk, design og høy kvalitet, som er nøkkelordene når vi snakker om LE KLINT. De karakteristiske foldelampene er et stabilt kjennetegn for LE KLINT og sammen med evnen til hele tiden å tenke nytt, fortsetter de med å passe inn i tidens trender.

Finn den utgaven som passer inn i hjemmet ditt her