NYHET / / Funksjonell vegglampe i vakkert design

27. august 2019
NYHET / / Funksjonell vegglampe i vakkert design
Muuto presenterer nå Ambit-vegglampen som er en tilføyelse til den populære Ambit-serien.
Designerne fra TAF Architects har hatt fokus på funksjonalitet og fleksibilitet da de designet den nye vegglampen, og man må si at de har truffet blink. Med en 40 cm. lang fleksibel arm som kan rotere 120 grader vannrett og en skjerm som kan justeres 60 grader, er lampen praktisk og fungerer lett i hverdagen.

Lampen er som skapt til den minimalistiske innredningen, som er kjennetegnet ved rene linjer og enkle farger. Den finnes derfor heller ikke i en vill fargepalett, men derimot i de rolige fargene svart, hvit, grå og brun, som spesielt komplimenterer den nordiske stilen som fortsatt hitter verden over.
Som resten av serien er den håndmalte lampeskjermen hvit innvendig. Det gir en god kontrast og sikrer at lampen gir den mest behagelige og optimale belysningen. Vegglampen monteres med et separat veggbeslag uten synlige skruer og underbygger det rene uttrykket.

Uansett om man bruker Ambit-vegglampen over arbeidsområdet i kjøkkenet, ved nattbordet eller skrivebordet, får man en vakker og moderne løsning.

Se hele den populære Ambit-serien her, hvor du også finner den vakre vegglampen i forskjellige farger