Normann Copenhagen introduserer tre nye, unike farger til Porta-serien

17. oktober 2024
Normann Copenhagen introduserer tre nye, unike farger til Porta-serien
Normann Copenhagen fortsetter å innovere innen moderne belysning og utvider nå sin populære Porta-serie med tre nye farger, inkludert rød, brun og grønn. Disse elegante fargene tilfører et friskt pust til den allerede stilige og funksjonelle kolleksjonen av bærbare lamper som er designet for å passe inn i ethvert hjem.

Porta-lampen fra Normann Copenhagen er kjent for sin enkle, men sofistikerte konstruksjon. Den består av en skjerm som hviler på en robust, sylindrisk base av ABS-plast og en hvit akryldiffusor som sørger for en behagelig og jevn belysning. Den er designet med en silikonkrage som sørger for at lampen står stabilt på alle overflater, noe som gjør den spesielt fleksibel og allsidig.

Med de tre nye fargene gir Normann Copenhagen deg muligheten til å sette et personlig preg på innredningen din. Den nye røde lampeskjermen kan fungere som en fargerik aksent i et minimalistisk rom og gi en følelse av varme og energi. Den brune fargen passer perfekt inn i et mer naturlig og jordnært miljø, og tilfører dybde og ro. Den grønne varianten er et friskt pust som passer godt inn i både moderne og klassisk interiør og skaper en beroligende atmosfære uansett hvor du velger å plassere den.

Porta-lampen er ikke bare en vakker designdetalj; den bærbare funksjonaliteten gjør at den enkelt kan flyttes rundt og brukes i ulike rom etter behov. Du kan for eksempel bruke den som nattbordslampe, ta den med deg ut i hagen på sommerkveldene eller plassere den på hyllen i stuen for å skape en koselig atmosfære. Det ledningsfrie designet gjør den enkel å flytte fra rom til rom, og med opptil 20 timers batteritid kan du være sikker på at den vil lyse i timevis uansett hvor du bruker den.

Med Normanns nye fargeserie kan du nå skreddersy Porta-lampen slik at den passer perfekt til din stil og ditt hjem. Enten du liker de varme nyansene av rødt og brunt eller foretrekker den kjøligere, forfriskende grønnfargen, vil Porta-lampen fra Normann Copenhagen tilføre både funksjonalitet og estetikk til innredningen din.

Se de nye og eksisterende Porta bærbare bordlampene fra Normann Copenhagen her