FLOS STORIES: Philippe Starck presenterer La Plus Belle - det perfekte speilet for moderne belysning

21. oktober 2024
FLOS STORIES: Philippe Starck presenterer La Plus Belle - det perfekte speilet for moderne belysning
Den ikoniske designeren Philippe Starck har nok en gang fornyet speildesign med sin nyeste kreasjon, La Plus Belle. Dette innovative speilet er designet for å gi optimal belysning, og er utviklet med avansert teknologi og estetisk finesse. Speilet ble presentert som en del av den gjenåpnede Flagship Store, designet av Calvi Brambilla, der installasjonen feiret lanseringen av Starcks nye serie med belysningsspeil.

La Plus Belle er designet for å gi best mulig lys. De spesielle LED-lampene, som er skjult under en optisk silikondiffusor, er nøye plassert for å sikre en jevn og ensartet lysfordeling. Med en enestående fargegjengivelsesindeks (CRI) på 95 og en stabil rødfargeindikator (R9>90) gir speilet en lysopplevelse av høyeste kvalitet. Lyset er ikke bare sterkt, men også mykt og behagelig (2700K), og det kan justeres via en integrert dimmer i speilet.

Speilets ramme er laget av en spesialutviklet aluminiumslegering som sikrer høy kvalitet i anodiserte farger. La Plus Belle er tilgjengelig i flere elegante utførelser, blant annet børstet gull og kobber samt polert bronse og naturaluminium. Disse raffinerte overflatene gir speilet et luksuriøst utseende som passer inn i ethvert moderne interiør.

La Plus Belle er ikke bare estetisk tiltalende, men også praktisk. Speilet kan også enkelt henges opp som et bilde takket være den innovative veggmonteringsløsningen, der et magnetisk feste i bunnen sørger for at speilet sitter stabilt og sikkert på veggen.

Med sin perfekte kombinasjon av teknologi og design er La Plus Belle mer enn et speil - det er en lysopplevelse som foredler ethvert rom.

Kjøp La Plus Belle-speilet fra Flos her

Original tekst av FLOS i FLOS STORIES