TALA LANSERER DEN NYE PENDELLAMPEN BOWER I TRE FARGER

14. oktober 2024
TALA LANSERER DEN NYE PENDELLAMPEN BOWER I TRE FARGER
Det London-baserte merket Tala har nettopp lansert sin nye pendelserie, Bower, som kommer i tre forskjellige størrelser og farger. Denne første lampeserien kombinerer håndspunnet stål fra Yorkshire i Storbritannia med anodiserte aluminiumspendler, noe som skaper et modulært system med utallige utstillingsalternativer.

Bower-serien består av tre unike skjermer, hver med sin egen karakteristiske design og lysfordeling. Bower C220 er en kompakt kjegleform som er kjent for sin slanke profil og høye helning, noe som gir en mer direkte lysstråle. Lampen leveres med en Sphere III-pære som sørger for optimal belysning.

Bower C360-skjermen har en klassisk kjølig form som skaper et dristig og iøynefallende utseende samtidig som den gir en jevn lysfordeling. Lampen leveres med en Sphere IV-pære, som bidrar til den jevne belysningen.

Bower C600-diffusoren er en særegen armatur med en dramatisk lav helling og bred diameter som gir en bred lysfordeling på undersiden. Denne armaturen leveres med en Oval II-pære, som sørger for en bred og behagelig belysning.

Med Bower-serien har Tala klart å skape en allsidig og stilfull belysningsløsning som passer til ethvert interiør. Enten du ønsker en kompakt og direkte belysning, en jevn og dristig lysfordeling eller et bredt og slående lys, har Bower-serien noe å tilby.

Gå ikke glipp av muligheten til å oppleve denne fantastiske anhengskolleksjonen fra Tala. Følg lenken nedenfor for å se mer fra merket og finne den perfekte Bower-pendelen til ditt hjem.

Finn din favoritt Bower pendel her!