FIRE NYE FARVER TIL PENDLEN CARAVAGGIO FRA FRITZ HANSEN

19. september 2024
FIRE NYE FARVER TIL PENDLEN CARAVAGGIO FRA FRITZ HANSEN
Er du på utkikk etter en pendellampe som kombinerer dansk kvalitet og tidløs design? Da er det gode nyheter for deg. Fritz Hansen har nettopp lansert fire nye farger for den ikoniske Caravaggio™-pendellampen, designet av den anerkjente danske designeren Cecilie Manz. De nye fargene - Matt varmgrå, matt støvete grønn, matt patinagrønn og matt rustrød - tilfører et friskt og moderne uttrykk til den allerede populære lampen.

Caravaggio™-lampene har oppnådd status som et ekte designikon. Cecilie Manz har klart å oppdatere en tidløs silhuett med en moderne vri, noe som gjør lampene egnet for både arbeids- og spisestuen. P2-modellens buede skjerm slipper lyset forsiktig utover og skaper en behagelig og funksjonell belysning i ethvert rom.

De nye fargene gjør at du kan tilpasse innredningen enda mer nøyaktig. Matte Warm Grey tilfører en subtil eleganse, mens Matte Dusty Green gir en rolig og naturlig følelse i rommet. Matte Patina Green tilfører et snev av vintage-sjarm, og Matte Rusty Red gir en varm og rustikk atmosfære. Uansett hvilken farge du velger, kan du være sikker på at du får en pendellampe av høy kvalitet som er designet for å vare i mange år.

Fritz Hansen er kjent for sin kompromissløse tilnærming til kvalitet og design, og Caravaggio™-pendlene er intet unntak. Med disse nye fargene kan du nå få en lampe som ikke bare dekker belysningsbehovet ditt, men som også fungerer som et stilig designelement i hjemmet ditt.

Er du klar til å oppgradere belysningen din med en av de nye Caravaggio™-pendlene fra Fritz Hansen?

Se de spennende nye fargene og resten av Caravaggio-serien her!