KLASSISK DANSK DESIGN FRA VERPAN - MOON NÅ TILGJENGELIG I OPAL

16. september 2024
KLASSISK DANSK DESIGN FRA VERPAN - MOON NÅ TILGJENGELIG I OPAL
Verner Panton, en av Danmarks mest ikoniske designere, har skapt mange tidløse verker, men få er like elsket som Moon-pendellampen. Moon ble designet i 1960 og representerer en av Pantons tidligste og mest karakteristiske belysningsdesign. Denne klassiske pendellampen kjennetegnes av sin vifteformede struktur med ti ringformede lameller som er perfekt plassert for å gi et mykt, omgivende og blendingsfritt lys. Lamellene reflekterer og filtrerer lyset, slik at pendelen endrer utseende avhengig av hvilken vinkel du ser den fra.

Nå er Verpan stolte av å kunne relansere Moon-pendelen i en ny opal versjon. Den nye versjonen i gjennomsiktig hvit akryl gir lampen en varm, mild og poetisk glød. Dette tilfører en ny dimensjon til et allerede elsket design og gir den en moderne oppdatering som passer perfekt inn i dagens interiørtrender. Den opale finishen skaper en koselig atmosfære og gjør Moon-pendelen til et ideelt valg for deg som ønsker å tilføre hjemmet et snev av klassisk dansk design.

Verner Panton var kjent for sin innovative tilnærming til design og sin evne til å skape funksjonelle kunstverk. Moon-pendelen er intet unntak. Den unike designen og evnen til å skape stemningsfull belysning gjør den til et must for designentusiaster og de som setter pris på kvalitetsbelysning. Med relanseringen av Moon i opal har Verpan nok en gang bevist hvorfor de er ledende innen dansk design.

Hvis du er på utkikk etter en pendellampe som kombinerer estetikk og funksjonalitet, er Verpan Moon i opal det perfekte valget. Denne lampen vil ikke bare lyse opp hjemmet ditt, men også tilføre en tidløs eleganse som vil imponere enhver gjest.

Se den nye Moon-lampen fra Verpan her