FLOS STORIES: Kelvin LED-familien – innovation og design i perfekt harmoni

23. september 2024
FLOS STORIES: Kelvin LED-familien – innovation og design i perfekt harmoni
Den ikoniske Kelvin LED-familien, designet av Antonio Citterio i samarbeid med Flos, byr på et imponerende utvalg av teknologiske fremskritt innen belysning. Kelvin-serien består av både bord- og gulvlamper, og kombinerer moderne estetikk med avansert LED-teknologi i en elegant og funksjonell form.

En av de mest bemerkelsesverdige oppdateringene i Kelvin Edge-lampene er bruken av den banebrytende LED Edge Lighting-teknologien. Denne innovasjonen har gjort det mulig å redusere lampehodet betydelig, eliminere kabelen mellom lampearmen og lampehodet og forbedre rotasjonsleddet. Samtidig har tverrsnittet på den slanke armen blitt optimalisert for å gi en mer strømlinjeformet design.

En Soft Touch-sensor er integrert på overflaten av lampehodet, slik at du kan justere både lysstyrke og fargetemperatur etter behov - alt med en naturlig og intuitiv bevegelse. Denne brukervennligheten gjør Kelvin-lampene spesielt tilpasningsdyktige til ulike arbeids- og bomiljøer der presis belysning er viktig.

Kelvin Edge-lamper kjennetegnes også ved at de gir en jevn lysfordeling uten doble skygger, noe som skaper et rent og tydelig lysbilde. Den avanserte teknologien sikrer ikke bare optimal lysintensitet, men også maksimal visuell komfort for brukeren.

En annen unik egenskap ved Kelvin LED er de miljøvennlige modusene. Ved å trykke på den optiske PÅ/AV-knappen på lampehodet skifter lampen fra en personlig modus der lysstyrken kan justeres manuelt (oransje) til en automatisk, energisparende modus (grønn). I denne grønne modusen justerer lampen automatisk lysstyrken basert på mengden omgivelseslys, noe som reduserer energiforbruket betydelig.

Med sin innovative teknologi og tidløse design er Kelvin LED-familien en moderne belysningsløsning som setter standarden for fremtidens lamper.

Se hele Kelvin LED-serien fra Flos her

Original tekst av FLOS i FLOS STORIES