BALL GLASS PENDLEN FRA FRANDSEN – DANSK DESIGN I GLAS & FEM FANTASTISKE FARVER

2. september 2024
BALL GLASS PENDLEN FRA FRANDSEN – DANSK DESIGN I GLAS & FEM FANTASTISKE FARVER
Er du på jakt etter en lampe som kombinerer tidløs design med moderne eleganse? Da er den nye Ball Glass-pendellampen fra det danske merket Frandsen noe for deg. Denne ikoniske lampen ble designet av Benny Frandsen i 1968, og nå er den tilgjengelig i utsøkt glass i fem unike farger og to forskjellige størrelser med opalhvite skjermer.

Ball-lampen er en ekte klassiker innen dansk design, og den har opprettholdt sin popularitet gjennom årene ved stadig å tilpasse seg tidens trender. Med sin lekne form og rene linjer er Ball-serien både allsidig og stilfull, noe som gjør den perfekt til både private hjem og større prosjekter.

Den nye Ball Glass-pendelen er intet unntak. Den tilfører et friskt pust til den allerede elskede Ball-kolleksjonen og byr på en moderne vri med sine glassvarianter. De fem fargene - fra klassiske nyanser til dristigere valg - gjør at du kan finne den perfekte lampen som passer til din innredning.

Frandsen har alltid vært synonymt med dansk kvalitet, og Ball Glass-pendelen er intet unntak. Hver lampe er nøye utformet for å sikre at du får et produkt som ikke bare er vakkert, men også holdbart. Benny Frandsens designfilosofi skinner gjennom i hver eneste detalj, noe som gjør Ball-lampen til et tidløst valg som vil pryde hjemmet ditt i mange år fremover.

Enten din nye pendel skal henge over kjøkkenbordet eller være et statement i stuen, vil Ball Glass-pendelen tilføre hjemmet ditt et streif av eleganse og tidløs dansk design.

Gå ikke glipp av sjansen til å eie et stykke dansk designhistorie.

Se den nye Ball Glass og hele den ikoniske Ball-serien fra Frandsen her