Louis Poulsen Limited Edition - PH 2/1 Bordlampe Dusty Terracotta

9. september 2024
Louis Poulsen Limited Edition - PH 2/1 Bordlampe Dusty Terracotta
Louis Poulsen presenterer stolt sin nyeste Limited Edition: PH 2/1-bordlampen i Dusty Terracotta. Dette tidløse møbelet er ikke bare en hyllest til Poul Henningsens unike lysdesign, men også et kunstverk i seg selv, og fra 1. oktober til 31. desember 2024 har du en unik mulighet til å få dette stykket dansk designhistorie hjem til deg.

Denne eksklusive bordlampen er skapt med omhyggelig håndverk og estetisk finesse. Henningsens geniale evne til å forme lys kommer til syne i de fire lags munnblåste glasskjermene som fanger og reflekterer lyset på en vakker måte som skaper en varm og innbydende atmosfære. Dusty Terracotta-fargen på glassskjermene fremhever lampens organiske form og gir den et moderne, men likevel tidløst uttrykk.

Hvert glassstykke er laget individuelt ved hjelp av tradisjonelle glassblåsingsteknikker. Det betyr at ingen lamper er helt like - hver skjerm er unik med små variasjoner i farge, vekt og tekstur. Disse små forskjellene, inkludert små luftbobler, er et bevis på det omhyggelige håndverket som ligger til grunn for hver lampe.

Lampens ramme er laget av messing, som gjennom en nøye kontrollert aldringsprosess har fått en mørk, raffinert overflate. For å bevare denne unike finishen er rammen lakkert, noe som sikrer at lampens estetikk forblir uforandret over tid.

Som en siste utsøkt detalj er denne Limited Edition også inngravert med Poul Henningsens signatur, noe som gjør hver lampe til en personlig hyllest til en av Danmarks mest innflytelsesrike designere. Denne Limited Edition er kun tilgjengelig i en begrenset periode, noe som gir deg en sjelden mulighet til å eie et stykke tidløs designarv. Så pryd hjemmet ditt med et eksklusivt dansk designikon i utsøkt håndverk som aldri går av moten!

Se den nye eksklusive Limited Edition PH 2/1-bordlampen Dusty Terracotta fra Louis Poulsen her