FLOS STORIES: Copycat bordlampen fra Flos og Michael Anastassiades

26. august 2024
FLOS STORIES: Copycat bordlampen fra Flos og Michael Anastassiades
Flos har nok en gang klart å forene kunst og funksjonalitet med sitt nyeste mesterverk, bordlampen Copycat, designet av den anerkjente designeren Michael Anastassiades. Denne unike lampen består av to kuler som ganske enkelt berører hverandre og skaper en delikat og poetisk balanse. Den elegante konstruksjonen er ikke bare en fryd for øyet, men også et teknisk underverk.

Anastassiades beskriver selv lampen som:

"To kuler som bare berører hverandre. En liten, i et edelt materiale, plassert under "skyggen" av den store, i opplyst glass."

Dette konseptet er ikke bare en estetisk beslutning, men en nøye gjennomtenkt designløsning, der den mindre kulen i 24K gullfinish skjuler en LED-kilde. Denne LED-kilden sender en lysstråle inn i glasskulen, noe som resulterer i en jevn og myk belysning som sprer seg harmonisk i hele rommet.

Copycat-bordlampen utstråler luksus og raffinement med sin 24K gullfinish, noe som gir et eksklusivt preg til ethvert hjem. Det gylne materialet gir ikke bare lampen et eksklusivt utseende, men bidrar også til den generelle estetiske harmonien.

Med Copycat har Flos nok en gang bekreftet sin posisjon som en ledende aktør innen innovativ og moderne belysning. Lampens enkle, men sofistikerte design gjør den til et ideelt valg for alle som ønsker å tilføre interiøret et snev av eleganse og moderne kunst.

Copycat-bordlampen er ikke bare en lyskilde, men et kunstverk som symboliserer balanse og skjønnhet. Med Michael Anastassiades' geniale design og Flos' dedikasjon til kvalitet og innovasjon er denne lampen et must-have for designentusiaster og estetikere verden over.

Finn bordlampen Copycat fra Flos her

Original tekst av FLOS i FLOS STORIES