Den stilfulle Cale-lampen fra DybergLarsen er nå tilgjengelig som en bærbar

22. august 2024
Den stilfulle Cale-lampen fra DybergLarsen er nå tilgjengelig som en bærbar
Den estetiske lampeserien Cale finner sin plass i ethvert moderne hjem. Serien kjennetegnes av et rent design med en nøytral, monokrom fargeskala og en karakteristisk asymmetri som preger utformingen av lampeskjermene. Nå har kolleksjonen blitt utvidet med en ny bordlampe, denne gangen i et trådløst design som gir helt nye muligheter. I likhet med de andre lampene i Cale-kolleksjonen har Cale Rechargeable Table Lamp et enkelt design med en svart, ensfarget overflate og en kjegleformet lampeskjerm med en asymmetrisk profil som matcher den skråstilte posisjonen til stativet. I motsetning til de andre Cale-lampene er denne modellen utstyrt med et batteri som forsyner lampens innebygde LED-modul med strøm, og som kan lades via en USB-kabel (følger med i leveransen). Dermed kan du transportere lampen og nyte godt av den praktiske belysningen og den vakre designen i flere rom samtidig.

Den innebygde LED-lyskilden har en effektiv energiomdannelse og kan derfor lyse i mange timer mellom hver lading. Lyskilden er permanent plassert i lampeskjermen og skjermes av en hvit diffusor som sprer lyset slik at det får et jevnt utseende. Lyset skinner ut gjennom den brede åpningen i bunnen av lampeskjermen og gir en praktisk belysning av bordplaten under. I likhet med resten av lampeserien kan skjermen på den bærbare bordlampen roteres for å justere lysets retning.

Takket være den innebygde dimmefunksjonen kan lysstyrken justeres i tre trinn. Dermed kan du tilpasse lyset til dine spesifikke behov og få riktig belysning for både arbeid og avslapning.

Siden alle Cale-lampene har samme moderne visuelle design, kan du enkelt mikse og matche bordlampen med de andre lampene i serien. Du finner dem alle her.