Vakre designvaser som kan forskjønne innredningen din - Sjekk ut Kartells nye Okra-kolleksjon her!

15. august 2024
Vakre designvaser som kan forskjønne innredningen din - Sjekk ut Kartells nye Okra-kolleksjon her!
Siden starten i 1949 har det italienske designkonsernet Kartell stått bak et vell av vakker design for interiørdesign - både lamper og tilbehør til hjemmet. Kartell har samarbeidet med en rekke designkjendiser, deriblant Paolo Rizzatto og Philippe Starck, og har spesialisert seg på plast som et medium for å skape innovative applikasjoner for moderne interiørdesign og livsstil. Kartells nye serie vaser, Okra, er preget av den samme ideen og er derfor laget av 100 % resirkulert plast. Her har bærekraft, resirkulering og optimal utnyttelse av de ressursene vi har til rådighet, vært grunnlaget for den vakre designen som manifesterer seg i en estetisk kolleksjon av små og store vaser i et mangfold av vakre farger.

Okra-serien er utviklet av den spanske designeren Patricia Urquiola for den italienske designprodusenten Kartell. Urquiola studerte arkitektur og design ved Universidad Politécnica de Madrid og ble uteksaminert fra Politecnico di Milano, der hun studerte under den italienske designmesteren Achille Castiglioni. Siden den gang har Urquiola jobbet med en rekke internasjonale designfirmaer som har omsatt ideene hennes til mange vakre kreasjoner. The Lamp Master selger både lamper og husgeråd av Urquiola. Du finner dem alle her.

Vasene kan brukes både som rene pyntegjenstander, eventuelt med en dekorativ blomst eller bukett, og som en estetisk oppbevaringsløsning for ulike hverdagsgjenstander. Vasenes design kjennetegnes av myke kurver og et regelmessig rillemønster på overflaten, noe som gir dem en matt karakter og et raffinert utseende. Hver fargevariant er nøye utvalgt for å skape et vakkert blikkfang som er lett å integrere i hjemmets interiør. Se hele Okra-serien her