Anoli fra danske Nuura nå også tilgjengelig som enkeltstående pendel

5. august 2024
Anoli fra danske Nuura nå også tilgjengelig som enkeltstående pendel
En regnfull septemberdag ble kreativiteten satt i sving hos Sofie Refer, som designet lampekolleksjonen Anoli. Hver lampe i kolleksjonen utstråler ro og fanger naturens skjønnhet, der hver eneste detalj er et bevis på godt håndverk og nøye utvalgte materialer. Anoli-serien omfatter et bredt utvalg av lamper i flere typer og ulike konstellasjoner. Lampen finnes både som pendel og som spotlight for tak og vegg i flere varianter og et vakkert utvalg av farger. Felles for dem alle er den karakteristiske, designorienterte dråpeformen, som gir Anoli sitt unike uttrykk og høye gjenkjennelsesverdi.

Nå har det dukket opp en ny Anoli-lampe som et vakkert supplement til de andre lampene og et kjærkomment tilskudd til serien: Anoli Pendant. Denne vakre enkeltpendelen fremhever lampeskjermens karakteristiske dråpeform ved å la den henge loddrett ned, slik at det organiske designkonseptet kommer til sin rett i rommet. Pendelen kommer i to vakre fargevarianter, den ene i monokrom svart for et moderne og eksklusivt uttrykk, og den andre i hvitt med gylne detaljer for et elegant og klassisk preg. Fargeskjemaet følger de andre lampene i serien, slik at de enkelt kan kombineres for å skape et vakkert og sammenhengende belysningskonsept i ethvert interiør.

I likhet med de andre lampene i Anoli-serien kjennetegnes pendellampen av et målrettet, men blendfritt lys som både kan brukes til å fremheve bestemte deler av rommet og til å utfylle den generelle belysningen. Monter lampen over et lite bord, over benken eller ved kjøkkenøya, gjerne i kombinasjon med de andre vakre Anoli-lampene. Du finner pendelen sammen med resten av Anoli-kolleksjonen her!