FLOS STORIES: In Vitro by Philippe Starck - Eleganse og frihet i utendørsbelysning

27. juli 2024
FLOS STORIES: In Vitro by Philippe Starck - Eleganse og frihet i utendørsbelysning
Philippe Starck, den berømte franske industridesigneren, har utvidet sin In Vitro-kolleksjon med en ny bærbar lampe kalt In Vitro Unplugged. Dette tilskuddet til utendørsbelysningen skaper en magisk atmosfære med sin serie av selvlysende glasskuler som lyser opp som rene arkitektoniske lysvolumer.

In Vitro Unplugged er designet for å følge deg hvor enn du går, noe som gjør den til en perfekt følgesvenn for koselige kvelder og et stilig tilskudd til hjemmet ditt i dagslys. Lampen veier nesten ingenting og har et fargerikt silikonhåndtak som gjør den enkel å transportere fra sted til sted. Ingen ledninger eller støpsler er nødvendig, noe som gir deg full bevegelsesfrihet og fleksibilitet.

Lampen finnes i sju ulike utførelser: hvit, skoggrønn, lysegrønn, dypbrun, terrakotta, svart og antrasitt. Denne variasjonen i design gjør det mulig å tilpasse lampen til enhver smak og interiørstil.

Philippe Starck beskriver sin visjon for In Vitro med ordene: "Siden tidenes morgen har lyspæren vært beskyttet av en glasskuppel. I dag forsvinner denne til fordel for selve lyset. Det er den poetiske og surrealistiske ideen om dematerialisert arkitektonisk belysning og minnet om et rom som er okkupert av lys."

Lyset fra In Vitro Unplugged er mykt og diffust, uten sterke kontraster, takket være den avanserte Edge Lighting-teknologien. Her skjules de punktformede LED-lampene av en opaliserende skjerm som jevner ut lyset.

Kolleksjonen omfatter også flere installasjonstyper: Pullerten kan enkelt festes på en hvilken som helst overflate, mens de nedhengte modellene integrerer strømkabelen i lampedesignet for et elegant utseende. In Vitro Rod-versjonen, som er tilgjengelig i to størrelser, tilbyr et stivt opphengssystem som bevarer In Vitro-seriens karakteristiske innkapslede lysdesign.

Philippe Starcks In Vitro-kolleksjon fortsetter å sette nye standarder for moderne utendørsbelysning med sin banebrytende design og funksjonalitet.

Se hele In Vitro-serien fra Flos her

Original tekst av FLOS i FLOS STORIES