Else Solar bordlampe fra Paulmann - Den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet og design

6. juli 2024
Else Solar bordlampe fra Paulmann - Den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet og design
Vi er stolte av å kunne presentere en av de nyeste og smarteste designene i butikken; Else Solar Table Lamp! Denne unike bordlampen er en elegant og fleksibel løsning for både innendørs og utendørs belysning. Else-bordlampen kombinerer moderne teknologi med stilig design og gir deg en rekke fordeler og funksjoner som gjør den uunnværlig i ethvert hjem.

Else Solar Table Lamp er laget i hvit aluminium og er både lett og robust med en beskjeden vekt og høyde, og lampen passer perfekt på alle overflater, enten det er i stuen, på soverommet eller på terrassen.

En av de største fordelene med Else er fleksibiliteten. Lampen er batteridrevet og kan lades både via solceller eller med en USB-C-kabel, noe som betyr at den ikke er avhengig av ledninger eller stikkontakter. Det gir deg en unik mulighet til å plassere den akkurat der du trenger lys - fra hyggekroken i stuen til utendørsmiddagen på terrassen en varm sommerkveld.

Lampen har IP44-klassifisering, noe som gjør den egnet for fuktige områder og sikrer at den tåler vannsprut fra alle retninger. Dette gjør Else til en ideell belysningsløsning både innendørs og utendørs, der den med sine 2700 Kelvin og 250 lumen kan skape en varm og innbydende atmosfære.

Med en innebygd LED-lyskilde som har en levetid på 30 000 timer, får du langvarig og energieffektiv belysning. Else er også utstyrt med en dimmerfunksjon, slik at du enkelt kan justere lysstyrken etter behov for å skape den rette atmosfæren. Lampen er også tilgjengelig i både en moderne svart og en elegant hvit farge, slik at du kan velge den modellen som passer best til ditt interiør!

Paulmann gir deg også trygghet med 5 års garanti, noe som understreker deres tillit til produktets kvalitet og holdbarhet.

Enten du ønsker å lyse opp hjemmet ditt eller nyte en stemningsfull kveld ute, er Else Solar bordlampe fra Paulmann det perfekte valget. Kombinasjonen av funksjonalitet, fleksibilitet og stil gjør den til en investering som vil forbedre hjemmet ditt i mange år fremover.

Se begge de vakre Else solcellelampene her