Designorientert hattelampe fra OYOY nå tilgjengelig som bærbar

15. juli 2024
Designorientert hattelampe fra OYOY nå tilgjengelig som bærbar
Lampeserien "Hatto" er en favoritt blant alle designelskere, fordi den har en stilren og vakker estetikk med sin stramme design, samtidig som den beriker rommet med behagelig belysning. Serien omfatter både pendel- og bordlamper, og kjennetegnes spesielt av den brede lampeskjermen, som også har gitt navn til serien, og som etterligner den karakteristiske formen til japanske stråhatter.

Bordlampene har en kompakt, sylindrisk fot som gir dem et sopplignende og organisk utseende, og alle har en avmettet farge med matt glans som gir et elegant motstykke til moderne og minimalistiske interiørstiler. Skjermen sender lyset nedover i et direkte downlight, noe som gir en vakker ring rundt lampen og fremhever det vakre designet ytterligere. Denne typen aksentlampe er perfekt for å utfylle den generelle belysningen i rommet, enten det er stuen eller soverommet. Som prikken over i-en er lampen utstyrt med fine messingdetaljer som foredler lampens estetiske verdi og gir den et tidløst preg som komplementerer det moderne og detaljreduserte formspråket på en vakker måte.

Nå er den vakre lampen imidlertid også tilgjengelig i en trådløs versjon med innebygd LED-lyskilde og batteri, slik at du kan nyte lampens lys i alle rom i hjemmet. Den innebygde dimmefunksjonen gjør at du kan justere lysintensiteten i tre nivåer, slik at du alltid har det rette lyset til ethvert rom, til enhver tid og til enhver anledning.

Portable bordlamper kommer i fire flotte fargevarianter, som du finner sammen med alle de andre flotte modellene i Hatto-serien fra OYOY rett her.