Bring din egen personlighet og stil inn i interiøret med de fargerike Neon Tube-lysstoffrørene

11. juli 2024
Bring din egen personlighet og stil inn i interiøret med de fargerike Neon Tube-lysstoffrørene
De fargerike lampene i Neon Tube-serien fra det danske designermerket HAY gir interiøret en ekstra vri med sin fargerike og festlige design som gir fleksibel aksentbelysning og høy atmosfære. Lampene er basert på det velkjente lysstoffrøret og har et enkelt og konsekvent designkonsept, fra den enkle, rørformede lampekroppen til de klare neonfargene som etterligner det fluorescerende lyset fra lysstoffrøret. Lyskilden består imidlertid av en innebygd LED-modul som sender ut en lysstripe langs hele lampekroppen for å understreke den slanke formen når lampen slås på. Dette skjer via en trykkbryter som er festet direkte på kabelen. Lyset farges av den fargede overflaten og lyser i en strålende farge som umiddelbart tiltrekker seg blikket.

Mulighetene for å tilpasse lampen er uendelige. Ved hjelp av kabelen i den ene enden kan du henge lampen på veggen eller i taket. Den kan også stå oppreist på gulvet eller plasseres under sengen eller sofaen for et moderne lys som sprer seg over gulvet. Uansett får du en attraktiv aksentlampe med et modernistisk preg som kan integreres i både fargerike interiører og nøytrale stiler, der den skaper kontrast og er et iøynefallende blikkfang.

Neon Tube finnes i en rekke vakre og iøynefallende farger, og du kan også kombinere dem for å skape individuelle lysscenarier, mønstre eller til og med bilder med de vakre, slanke neonlysene. Hver av de vakre fargevariantene finnes i to forskjellige størrelser.

Se dem alle her