Nå kommer de kunstferdige lampene fra Tom Dixon i nye trådløse versjoner: Bell, Melt og Stone Portable Table Lamp!

8. juli 2024
Nå kommer de kunstferdige lampene fra Tom Dixon i nye trådløse versjoner: Bell, Melt og Stone Portable Table Lamp!
Tom Dixon er en verdensberømt interiørdesigner som er kjent for sine eksklusive lamper i unike uttrykk med et spesielt kunstnerisk preg. Vi er derfor svært glade for å kunne presentere Dixons vakre kunstverk i nye bærbare versjoner som bidrar til en praktisk og fleksibel belysningsløsning for hverdagen, og som samtidig uttrykker den samme kreative dynamikken som alle lampene i de respektive seriene. Med Bell, Melt og Stone som bærbare bordlamper får du et praktisk stykke dekorativ kunst som kan nytes både innendørs og utendørs.

Alle tre bordlampene har en trådløs design med en medfølgende lader som kan gi ny energi til den innebygde LED-lyskilden slik at den lyser i 9-10 timer etter full lading. Lyskilden er skjermet for å sikre et mykt og blendingsfritt lys som stråler vakkert ut fra de tre vakre designene som danner et kunstverk både når de er på og av.

Bordlampene er en del av seriene Melt, Bell og Stone, som omfatter ulike lampetyper i samme vakre design. Det er derfor enkelt å kombinere lampene i hver serie for å skape et sammenhengende og eksklusivt belysningskonsept.

Se de vakre bærbare lampene her