Spansk design i verdensklasse: Vi ønsker velkommen til de mange vakre kreasjonene fra Aromas del Campo!

27. juni 2024
Spansk design i verdensklasse: Vi ønsker velkommen til de mange vakre kreasjonene fra Aromas del Campo!
Et nytt, friskt merke med en kreativ tilnærming til design har funnet veien til butikken: spanske Aromas del Campo fra Valencia. Selskapets historie går tilbake til 1986, da grunnleggerne spesialiserte seg på potpurri og andre aromatiske produkter som ga selskapet det navnet det fortsatt bærer i dag. Etter noen år begynte selskapet å lage bordlamper i glass med tørkede blomster, noe som ble springbrettet til et ekte eventyr i den fortryllende verdenen av designlamper. Aromas del Campo fokuserer på funksjonell og teknologisk effektiv design til en overkommelig pris, og ofte er dimming inkludert i lampenes funksjonalitet. De primære materialene som brukes i merkets design, er glass og metall i en vakker forening som resulterer i elegant og tidløs design. Men også tre, steintøy og marmor er brukt i flere av merkets kreasjoner.

Lampene fra Aromas del Campo kjennetegnes av en spesiell ynde som blant annet skyldes de klassiske designelementene, som tekstil- eller opalglassskjermer, enkel geometri, runde former og vakre gjentakelser av samme designelement innenfor samme lampe, noe som bidrar til å gi hver lampe et sammenhengende uttrykk. Flere av lampene inngår i større kolleksjoner, som seriene Abbacus og Elma, og er derfor tilgjengelige i flere versjoner, fargevarianter og lampetyper. Stilen er ofte enkel i form, farge og materialsammensetning, og tenderer mot et tidløst uttrykk med et lett minimalistisk preg. Et av merkets hovednavn er lysdesigneren Pepe Fornas, som står bak mange av Aromas del Campos kreasjoner. Du kan se alle de vakre lampene fra Fornas rett her.

Aromas del Campo tilbyr en herlig bukett av stilren design med et eksklusivt uttrykk til en pris som alle har råd til. Du finner hele utvalget av lamper fra Aromas del Campo her.