En herlig forening av skandinavisk design med klassiske innslag - velkommen til Bloomingville i butikken!

24. juni 2024
En herlig forening av skandinavisk design med klassiske innslag - velkommen til Bloomingville i butikken!
Vi er glade for å kunne legge til de mange vakre lampedesignene fra danske Bloomingville i nettbutikken vår. Designermerkets iøynefallende lamper og tilbehør til hjemmet har funnet veien inn i mange hjem i takt med at de har blitt stadig mer populære. Bloomingville ble etablert i 2000 og har vært drevet av en sterk fascinasjon for nordisk design og livsstil, noe som har kommet til uttrykk i kolleksjon etter kolleksjon med elegant design.

Moderne, skandinavisk design med en klassisk vri


En Bloomingville-design er umiddelbart gjenkjennelig ved den vellykkede sammensmeltingen av moderne nordisk stil, detaljerte silhuetter og minimalistiske former med klassiske linjer, tidløse fargekombinasjoner og det elegante svinget som kjennetegner det tradisjonelle designhåndverket i lampedesignens vakre verden. Samtidig tilbyr merket også mye boheminspirert design, blant annet mange flettede lampedesign i en mer avslappet, naturlig stil som bidrar til å gjøre stuen mer hjemmekoselig.

Inspirerende tillegg til de gamle favorittene


Da Bloomingville ble kjøpt opp av Regent Holding i 2014, ble varemerket utvidet og skapte mange nye muligheter for tilføyelser til repertoaret av stilig design. Bloomingville ble nå et flermerkehus, med blant annet Creative Collection, som ble lansert i 2018. Denne nye kolleksjonen fokuserer på oppfinnsom og innovativ design som gir en kreativ vri på den konvensjonelle innelampen. Med så mange muligheter tilbyr Bloomingville design for enhver smak og enhver innredning.

Se hele vårt utvalg av Bloomingville-lamper her