Stilfull belysning i hvert hjørne med Atom Chandelier fra Halo Design

20. juni 2024
Stilfull belysning i hvert hjørne med Atom Chandelier fra Halo Design
Hvis du er på utkikk etter en effektiv belysningsmodell som kan fjerne skygger fra hjørner, helst i en moderne, stilren og praktisk design som er både fleksibel og funksjonell, har du kommet til rett sted: Den vakre Atom-serien fra det danske designermerket Halo Design byr på en lysopplevelse utover det vanlige. Serien består av lysekroner i et utradisjonelt design som puster et friskt pust inn i interiøret. Inspirasjonen til navnet på lampeserien avsløres raskt av den geniale sammensetningen av sfæriske glassskjermer på den slanke metallrammen, noe som får den samlede konstruksjonen til å ligne et molekyl. De mange lyskildene sørger for et vidtrekkende lys over et stort område, og den spennende konstruksjonen oppfordrer deg til å plassere lampen midt i rommet, slik at den vakre lyseffekten og designen kommer til sin rett.

Atom-lysekronen fås i flere ulike former, størrelser og fargevarianter med 6-8 lyskilder. Du kan velge mellom ulike rammer i enten matt svart eller skinnende messinggull og skjermer med en ravgylden tone for en varm glød, røykgrå skjermer for et mer diffust lys og opalhvite skjermer for en myk, jevn og blendingsfri belysning.

Se alle Atom-lysekronene her

Atom-serien består ikke bare av lysekroner, men er en del av en større lampeserie som også omfatter gulv-, vegg-, bord- og taklamper i samme design og med et matchende fargevalg som gjør det enkelt å kombinere lampene på ulike måter. Her finner du hele Atom-serien