Farveglæde og skandinavisk design forenes i det nye svenske designerbrand Swedish Ninja

8. juni 2024
Farveglæde og skandinavisk design forenes i det nye svenske designerbrand Swedish Ninja
Med sin evig oppfinnsomme tilnærming til skandinavisk interiørdesign og en åpenbar forkjærlighet for lyse og slående farger som man sjelden ser i moderne design, har Swedish Ninja gjort sitt inntog på den skandinaviske designscenen. Historien begynte i 2010, da svenske Maria Gustavsson fortsatt jobbet som frilansdesigner av møbler og interiørartikler for andre selskaper. I 2016 begynte selskapet å markedsføre sine egne produkter. I dag distribueres Swedish Ninja til resten av Europa, Australia og USA, i tillegg til en lang rekke internasjonale nettbutikker.

Originalitet, autentisitet og respekt for lokalt designhåndverk står i sentrum for all Swedish Ninjas design. Merket streber også etter å minimere sitt karbonavtrykk, noe som gjenspeiles i bruken av kvalitetsmaterialer for å forlenge levetiden til alle designene, og i den lokale produksjonen i Småland i Sverige - et område som er kjent for sin dyktige møbelsnekkerkunst og for å være hjemsted for både Pippi Langstrømpe og grunnleggeren av Swedish Ninja, Maria Gustavsson. Inspirert av Astrid Lindgrens berømte barnebokfigur, som er selve symbolet på den selvstendige og ressurssterke kvinnen, grunnla Maria Gustavsson sitt eget designfirma, som hun den dag i dag er administrerende direktør og eneeier av.

Swedish Ninja kjennetegnes av den vellykkede kombinasjonen av enkelhet og stringens som kjennetegner skandinavisk design, og Gustavssons fargeglede, som skinner gjennom i hvert eneste produkt designet av Swedish Ninja. Alle kreasjonene deres kommer dessuten i et bredt spekter av farger, slik at du ikke trenger å gå på kompromiss med favorittfargene dine når du bestiller et produkt fra det svenske designfirmaet.

Svenske Ninja står allerede bak en lang rekke vakre lampekolleksjoner, som du kan finne rett her.

Det svenske designmerket selger også interiør bestående av vakre og praktiske interiørartikler. Se dem alle her.